Zonnepanelen kopen

Staat u op het punt om zonnepanelen te kopen voor uw woning of bedrijf?  De voordelen van zonnepanelen zijn voor de meeste wel duidelijk. Het economische voordeel merkt u vooral bij de jaarlijkse energieafrekening na het kopen van zonnepanelen. Maar ook de sociaal verantwoordelijke voordeel speelt mee in de keuze om zonnepanelen te kopen.

Jaarlijks haalt u een rendement tussen de 14% en 22% door het kopen van zonnepanelen op uw energierekening. Dus minimaal 14% van het zonlicht wordt omgezet in zonne energie. Dat geeft een goed gevoel na het kopen van zonnepanelen. De aanschafprijs is afhankelijk van het merk en aantal. Bij het kopen van zonnepanelen adviseren wij graag voor u de beste oplossing. Duurdere zonnepanelen geven vaker een hoger rendement, maar dit weegt niet op wanneer u de zonnepanelen gaat kopen. Wij stellen u de volgende vragen bij het kopen van zonnepanelen;

  • Wat is uw beschikbare budget om zonnepanelen te kopen?
  • Hoeveel ruimte heeft u voor de zonnepanelen op het dak?
  • En wat is het gewenste rendement van de te kopen zonnepanelen?

Vaak vinden mensen de investeringskosten in het begin hoog. U moet het kopen van zonnepanelen ook zien als een investering in de toekomst. Zonnepanelen kopen is geen jaarlijks terugkerend iets. Gemiddeld verdient u de zonnepanelen terug binnen 10 jaar. Waarbij u de laatste 5 jaar echt winst gaat maken op de zonnepanelen.

Wilt u zonnepanelen kopen? Wij adviseren u graag in de mogelijkheden.